WELKOM OP DE BODEDAG 2016 IN DE GEMEENTE LEUDAL

Met het voorjaar in de lucht, de natuur die ontwaakt en zich weer van haar beste kant laat zien, staan wij aan de vooravond van de Limburgse  Bodedag 2016. De 24ste Bodedag, waarvoor wij zijn uitgenodigd in de mooie, gastvrije Midden–Limburgse gemeente Leudal. 
Deze gemeente kenmerkt zich door  4 karaktereigenschappen: platteland/landelijk, leefbaarheid, energiek/vooruitstrevend en natuur, waarvan het grote natuur- en bosgebied Leudal, een bijzonder onderdeel vormt. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leudal, zijn wij zeer erkentelijk voor het feit, dat  zij in 2016 onze gastheer wil zijn. Het organiserend comité, John, Mariëtte en Ruud, biedt ons een schitterend en gevarieerd programma aan, waarin diverse verrassende elementen zijn opgenomen. 


Inmiddels heeft iedereen het programma van deze dag ontvangen en stellen wij het zeer op prijs, om alle deelnemers op zaterdag 16 april, tussen10.30 uur en 11.00 uur, in het mooie, rustiek gelegen gemeentehuis van Leudal, te mogen begroeten. Laat ook deze Bodedag een dag van ontspanning worden en tevens een dag waarop werkervaringen kunnen worden uitgewisseld. 
Namens het bestuur van de Bodekring Limburg, wens ik iedereen een hele mooie en in alle opzichte, geslaagde en zonnige Bodedag 2016, en het comité van de gemeente Leudal, veel succes met de voorbereidingen.

Met vriendelijke groet,

Peter Trepels, voorzitter van de Bodekring Limburg